Pur pene, silikoni, RAL montaža

AKFIX KATALOG

Sortiment PUR pen, silikonov, tesnil, lepil in aerosolov

akfix slika

KATALOG HR

Tesnjenje fasad

Trakovi za tesnjenje fug, folije, materiali za tesnjenje in lepila katera zadoščajo vsem zahtevam zaščite pred udari dežja, vetra, rose, snega, zvočne in toplotne zaščite

phpThumb_generated_thumbnail (61)

– Katalog proizvodov

Hibridna lepila

Visokozmogljiva lepila in materiali za tesnjenje koji omogočajo varno in enostavno izvedbo vseh del s područja oken in fasad, v celoti brez uporabe izocijanatov uporabljanih v PUR­ proizvodih, s ciljem zadovoljitve pogojev za ekološko i zdravstveno sprejemljive proizvode.

phpThumb_generated_thumbnail (62)

– Katalog proizvodov

Pu lepila

Nevtralna, 1-komponentna, ­montažna lepila na hibridni bazi z zelo dobro obstojnostjo v smislu staranja i vremenskih vplivov. Elastična lepila ki se strjujejo tudi na vlagi. Primerna za lepljenje panelov, za notranjo in zunanjo uporabo.

phpThumb_generated_thumbnail (63)

– Katalog proizvodov

Pur pene, silikoni

Pur pene primerne za polnjenje in izolacijo priključnih okenskih fug in za polnjenje priključnih fug vratnega okvira. Izvrstno se veže na betonu, zidu, kamnu, ometu, lesu in vlaknastem cementu. Silikoni, neutralni, bezkislinski, akrilni.

– Katalog proizvodov

RAL montaža

Trakovi za tesnjenje fug, okenske folije, pene, letvice, butilni trakovi, za zunanjo, sredinsko in notranje tesnjenje. Namenjene za novogradnjo in sanacijo. Atestirani proizvodi z 10-letnim funkcijskim jamstvom v sestavu okenskega tesnjenja. Paropropustni i vodonepropustni impregnirani penasti materiali.

 – Lepila za RAL montažo

– Naknadna RAL montaža

– Trakovi za RAL montažo

– RAL montaža navodila

Specialni trakovi za tesnjenje

Okenske folije, notranje in zunanje, butilni trakovi za tesnjenje za hitro, varno in enostavno tesnjenje.

phpThumb_generated_thumbnail (64)

– Katalog proizvodov